Villanyflotta

Csatlakozzon a jövőhöz!

Az EuroFleet a piac meghatározó szereplője. Bisnode AAA minősítésű, 3x SuperBrands díjas, KKV TOP 100 vállalkozás. Több mint 500 vállalati ügyfélnek végez teljes körű, prémium minőségű flottakezelési szolgáltatást több ezer autóval. Márkánkat a szakértelemmel, maximalizmussal és az ügyfélcentrikus hozzáállással azonosítják országszerte.

Villámgyorsan fejlődő világunkban a villanyautók elkezdték térhódításukat, a lokális emissziómentesség, az autókban megtalálható csúcstechnológiás megoldások és a progresszivitást képviselő megjelenésük miatt.

Az EuroFleet a villanyautók rövid hatótávja ellen is kínál megoldást, hogy teljes körű mobilitást tudjon biztosítani Ügyfelei számára. 

VillanyFlotta Standard és Bázis csomagunkat van lehetőség E-xtra opcióval bővíteni, melynek keretében alkalmi jelleggel tudunk biztosítani dízel üzemű járművet a hosszú utak megvalósításához.

A VillanyFlotta E-xtra csomagjainkkal így korlátlan, környezetbarát és költséghatékony mobilitást tud biztosítani vállalata számára.

Ez még nem minden. Professzionális szakmai partnereink bevonásával megvalósítjuk Önnek a megfelelő töltőrendszer kiépítését akár otthonáról, akár munkahelyéről legyen szó. Hiszen mi valóban a teljes körű megoldást biztosítjuk Önnek villanyautók esetében is.

A JÖVŐ ELEKTROMOS

Minden nap különleges

Az élet tele van komfortzónán túli kihívásokkal. A villanyautózás minden nap különleges vezetési élményt biztosít, kiváló energia-  és költséghatékonyság mellett. Motiválja munkatársait különleges mindennapokkal: a villanyautózás progresszivitásának segítségével.

Csúcstechnológia a jövőből

A jövő technológiája a maximális hatékonyságra törekszik. A legnagyobb hatékonyságot csak a csúcstechnológia képes biztosítani a közlekedésben is. A villanyautózás technológiája progresszív versenyelőnyt jelent nem csak vállalkozásának, hanem a felhasználóknak is.

Progresszív versenyelőny

A jelenlegi szabályozásoknak köszönhetően számos költséghatékonysági előnyt élvezhetünk a hagyományos meghajtású autókkal szemben. Többek között: beszerzési támogatás, ingyenes tankolási lehetőségek, ingyenes parkolás, cégautó- és regisztrációs adó mentesség.

ÉLHETŐBB, CSENDESEBB LOKÁLIS KÖRNYEZETÜNKÉRT

Felelősebben bolygónkért

Hisszük, hogy a hatékonyság bolygónk előnyére változtatja környezetünket, hiszen minél hatékonyabbak vagyunk, annál többet tudunk megóvni, megtartani. Csatlakozzon Ön is a fenntarthatóbb közlekedéshez.

Minden nap egy kis segítség

A környezeti szépségek megtartásának utolsó lehetősége a progresszív hozzáállás. Döntsön felelősen, élvezze a villanyautózás környezetbarát mobilitását!

Környezetvédelem – komfortzónánkon belül

A villanyautózás egy jó megoldás arra, hogy a környezetvédelem kérdése a komfortzónán belülre kerüljön, és napi szinten tegyünk a lokális emisszió csökkentéséért. 

VillanyFlotta: autó és töltő

Villanyautó beszerzés & üzemeltetés
Töltőrendszer telepítése

E-xtra – ha mégis messzire kell mennie

Keressen minket bizalommal, örömmel segítünk a legjobb döntés meghozatalában!

villanyflotta@eurofleet.hu
+36 30 903 2429

Kapcsolatfelvétel

* Nyilatkozat: Amennyiben fenti feltételek nem, vagy csak részben teljesülnek, ajánlatkérés előtt kérjen tájékoztatást szakértő kollégáinktól a lehetőségekről.

Értékesítés 
9024 Győr,  Dugonics utca 16.

Telefonszám:
+36 30 903 2373