Karrier

KIHÍVÁSOKKAL TELI FELADATOKAT, IGAZI KARRIERLEHETŐSÉGET KERES EGY DINAMIKUSAN FEJLŐDŐ CÉGNÉL?

Az EuroFleet izgalmas, változatos feladatokat, előrelépési lehetőséget és folyamatos szakmai fejlődést kínál Önnek!

A SIKER ELKÉPZELHETETLEN EGY KIVÉTELES CSAPAT NÉLKÜL!

Az EuroFleet-nél hiszünk abban, hogy minden cég, dolgozzon bármely területen is, csak annyira jó, amennyire a cégnél dolgozó emberek. Büszkék vagyunk arra, hogy a legkülönbözőbb területekről érkezett kollégák egy jól működő csapatként dolgoznak együtt összhangban. Kollégáinktól azt várjuk, hogy tudásuk legjavát nyújtsák, legyenek nyitottak az újra és maguk is kezdeményezzék a fejlesztést, munkájukat pedig mindenkor úgy végezzék, hogy azzal kiérdemeljék munkatársaik és partnereink bizalmát.

Proaktív és célorientált személyiség? Motiválják a kihívások és a magas elvárások? Folyamatosan fejleszti tudását?

Olyan munkahelyet keres, amely támogatja céljai elérésében? Olyan csapatban szeretne dolgozni, amely megbecsüli munkáját és eredményeit?

Amennyiben a válasz igen, örömmel várjuk jelentkezését aktuális nyitott pozícióinkra, valamint adatbázisunkba, amennyiben szívesen csatlakozna cégünkhöz, hogy magas szintű szakmai tudásával, felelősségteljes munkavégzésével és innovatív megoldásaival Ön is hozzájáruljon ügyfeleink maradéktalan és egyedülállóan magas szintű kiszolgálásához, elégedettségének fenntartásához. Cégünk dinamikus fejlődésének köszönhetően folyamatosan toborzunk munkaerőt. Amennyiben nem talál az Ön számára megfelelő pozíciót, de szívesen erősítené csapatunkat, küldje meg számunkra pályázati anyagát a karrier@eurofleet.hu e-mail címre a konkrét terület megjelölésével, ahol úgy érzi, hogy támogatni tudná professzionális csapatunkat.

Pályázati anyagában kérjük, ossza meg velünk, miben érzi magát erősnek, mi motiválja, mire büszke, milyen jövőbeni célok vezérlik, és ezek hogyan illeszthetők össze az EuroFleet-tel. Várjuk fényképes önéletrajzát, motivációs anyagát, az igényelt juttatáscsomag megjelölésével a karrier@eurofleet.hu vagy a meghirdetett pozíció kiírásban szereplő e-mail címre!

Jelenleg nincs aktuális állásajánlatunk!