ÚJ szolgáltatáselem az EuroFleet Zrt-nél – GARDX járművédő rendszer

Örömmel tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket és leendő Ügyfeleinket, hogy cégünk szolgáltatási szintjének további növelése érdekében új értéknövelő szolgáltatás elemet vezetett be. Minimum standard szolgáltatáscsomag választása esetén a megrendelt gépjárműveket GARDX járművédő rendszerrel ellátva adjuk át Bérlőinknek, amely hosszú távon megóvja a járművet a külső és belső szennyeződésektől, megőrzi a jármű újkori állapotát, mind a fényezés, mind a belső terek tekintetében.


A GARDX termék előnyei:

· a jármű újkori állapota könnyen megtartható lesz a teljes futamidő során,

· a rendszer védi az autó külső felületét a vegyszerek, rovarok, növényi nedvek és egyéb szennyeződések ellen,

· a szennyezések könnyen eltávolíthatók lesznek, javul az autó moshatósága, így megtakarításhoz jut, hiszen a mosási költségek csökkennek, mert elegendő lesz az alap mosási programot választani,

· a rendszer védi a belső teret a kiömlött folyadéktól, háziállatok szőrétől, egyéb más szennyeződéstől és zsírfoltoktól,

· a kezeléshez ajándék ügyfélcsomag jár, amely további kiegészítő termékeket tartalmaz (pl. üvegvédelem, gumiabroncs védelem, stb.).

 

 

A termékről bővebb tájékoztatást itt olvashat: GARDX járművédő rendszer tájékoztató

A szolgáltatás igénybe vehető megrendelés alatt álló, és már futó gépjárművek esetén is külön díjazás ellenében. A GARDX járművédő rendszert biztosítani tudjuk azon érdeklődők számára is, akik nem az EuroFleet Zrt-től bérelt gépjárművet használnak. Várjuk mind céges, mind magánszemély érdeklődők megkereséseit.

A GARDX termékre ajánlatot kérhet honlapunkon keresztül: Ajánlatkérés, illetve kollégáink állnak rendelkezésre telefonon is: Kapcsolat.

A GARDX termék előnyei egyértelműek, az ár-érték aránya kiváló, a ráfordított összeg pillanatok alatt megtérül, hiszen ritkábban kell mosatni az autót, kárpittisztításra pedig nem lesz szükség.

Az új szolgáltatásunkra nagy az érdeklődés, az első megrendelést flottás bérlőnktől, a Dumaláda Kft-től kaptuk, akinek a gépjárművét már elláttuk a GARDX járművédő rendszerrel.

 

Az első GARDX megrendelőnk: Dumaláda Kft. - Láng Tibor Ügyvezető

A legfényesebben csillogó autónk: Mercedes-Benz C 220 d 4MATIC T-modell

Érdekesség

Ugyanezt a technológiát használja a BMW és a Mini Protect X néven, saját köntösbe öltöztetve. Videóikban a GARDX járművédő rendszer működését jól szemléltetik.

BMW Protect X

Mini Protect X

Bízunk benne, hogy szolgáltatáskörünk bővítésével, a GARDX járművédő rendszerrel hozzájárulunk Ügyfeleink maximális elégedettségéhez!