Három éve támogatja a Menedzser Útlevelet az EuroFleet Zrt.

Gyakorlati megközelítésű szakmai előadásokkal, értékes üzleti kapcsolatokkal, egy profi technikával felszerelt exkluzív tárgyalóteremmel és évi kétszázezer forinttal támogatja az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. a győri Széchenyi István Egyetem 2012-ben indított, sikeres Menedzser Útlevél Programját. A program a jó képességű és különösen fogékony hallgatóknak nyújt lehetőséget arra, hogy az egyetemen szerzett szakmai tudás mellett azokat az alapvető kompetenciákat, emberi értékeket is tovább fejleszthessék magukban, amelyeknek köszönhetően igazán vonzó munkaerőnek számítanak a vállalkozások vezető számára.

A győri Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karának szervezésében indított programon a különös fogékonysággal rendelkező, a végzéshez közel álló diákok vehetnek rész. A 40 órás, ingyenes Menedzser Tréningnek köszönhetően az oktatói ajánlások és motivációs levelük alapján kiválasztott hallgatóknak azokat a kompetenciáit fejlesztik, melyeknek köszönhetően sokkal jobban megállják a helyüket a munkaerő piacon, mint a többi végzős diák. A képzés elvégzését a Menedzser Útlevéllel igazolhatják a hallgatók.

A Menedzser Tréningben az a vonzó, hogy a hallgatóknak nem a szakmai tudását, hanem az alapvető kompetenciáit, emberi értékeit fejlesztik. A Menedzser Útlevélnek jó híre van az üzleti szférában, valóban segíti a munka világába történő sikeres beilleszkedést. A komplex program keretében a vállalati szféra, a felsőoktatás és a lélektan szorosan, konkrétan és célzottan együttműködik, a hallgatók a későbbi pályafutásuk során a gyakorlatban is alkalmazható képességekre tehetnek szert. Ezért is döntöttünk úgy, hogy az EuroFleet Zrt. a kezdetektől támogatja ezt a győri képzést – mondta el Csőre Tamás, az EuroFleet Zrt. stratégiai igazgatója, aki a Menedzser Tréning hallgatóit a Magyar Vállalkozók Üzleti Körének találkozóira is magával viszi, hogy tapasztalatokat szerezzenek az üzleti világ működéséről, és lehetőséget kapjanak kapcsolatrendszerük bővítésére.

Csőre Tamás maga is a Magyar Vállalkozók Üzleti Köre Elit Pro csoportjának tagja – mivel a programot különös figyelemre érdemesnek tartja, ezért a hallgatókon kívül a Menedzser Útlevél képzés vezetőjének, Birizló Irénnek is bemutatkozási lehetőséget szervezett. Az egyetemi programot koordináló oktató az Üzleti Kör őszi programjai során, mintegy 60 vállalkozó előtt mutathatja be a programot és szerezhet hozzá további támogatókat.

2015.07.01.