Ingyenes versenyhétvége a Hungaroringen

Június 13-14-én immár kilencedik alkalommal rendezik meg a World Series by Renault ingyenes verseny- és családi hétvégéjét a Hungaroringen.

Egy már-már legendás rendezvény adrenalin pumpáló autóversenyekkel, F1-es bemutatókkal,Renault-újdonságokkal és izgalmas programokkal az egész családnak - újra itt a World Series by Renault.

Immár kilencedszer dübörögnek fel a motorok és indulnak hosszú sorokban a rajongók a rendezvényre, amely vitathatatlanul közönség kedvenccé vált, százezres látogatottság mellett.

 

Az elmúlt évektől eltérően idén ismét a nyár elején, június 13-14-én startol az aszfaltkoptató buli, természetesen ezúttal is a Hungaroring katlanjában. A belépés és az összes programon való részvétel szokás szerint ingyenes, csakúgy, mint a Puskás Ferenc Stadiontól induló közvetlen buszjárat is.

A legnagyobb érdeklődés várhatóan idén is a pályán zajló futamokra irányul mindkét napon. A Formula Renault 3.5 sorozat a csúcskategória autóinak versenye, a Formula Renault 2.0 Európa-kupa a fiatal tehetségek bemutatkozási lehetősége.

Mindig különleges pillanatot jelent, amikor az Infiniti Red Bull F1 Team tartja bemutatóját, és a pályára kigördül az "igazi nagyvad", a versenyautók királya. Ebből bőségesen láthatunk ízelítőt idén is, sőt a komolyabban érdeklődőket nyitott paddock is várja.

Emellett természetesen a gyerekek folyamatos szórakozását biztosító játékok, az autósport világával kapcsolatos egyéb kiállítások és érdekességek sem hiányozhatnak a helyszínről. 

 

Ennyi tömény izgalom és látnivaló az autósport egyetlen szerelmesét sem hagyhatja hidegen.


Forrás: vezess.hu

2015.06.09.