Jeep Compass - egy SUV a terepjárók szakértőjétől

A Jeep nem ma kezdte a terepjárógyártást, komoly tapasztalata van a témában. 2007-ben mutatta be kompakt méretű, klasszikus értékekkel bíró, közepes méretű modern SUV szabadidőautóját, a Renegade és a Cherokee közé belőtt modelljét a Compasst. A modell 2011-ben ráncfelvarráson esett át, 2017-ben pedig befutott a második generációs modell. Ezt a modellt azoknak ajánljuk, akik komoly terepjárós múlttal rendelkező márkától szeretnének városi szabadidőautót.

Külsejét tekintve hibátlan megjelenést kapott, megmaradtak a klasszikus jeepes jellegzetességek – a hét részre tagolt hűtőmaszk, illetve a kissé szögletesen ívelő kerékjáratok – de közben teljesen modern, közepesen agresszív arcot rajzoltak az autónak.
Kétféle orrkialakítással kapható. Akinek nem kellenek különlegesen vad terepképességek, annak a mezei, mélyre húzódó lökhárítós orr is megteszi, aki viszont néha a csalitosba is bemerészkedik, annak ott az elöl 29,1, fokra javított, hátul 33,1 fokos terepszögű kialakítás, ahol nem kell félni, hogy értékes és drágán pótolható műanyagok szakadnak le az autóról egy nehezebb terepen.

jeep compass 2017

Méreteit tekintve 4394 mm hosszú, 1819 mm széles és tetősínekkel 1647 mm magas. Ezen paraméterekkel megáldott külső masszív megjelenést kölcsönöz a járgánynak.
Az új Compass belterét a megmunkált formák, az egyedi Jeep® formai megoldások, a magas minőségű anyagok és az ultramodern technológia teszik tökéletessé az utazáshoz.. A sofőrnek a legfontosabb adatokat egy gondosan megtervezett, 7 collos, teljes színes központi műszeregység szolgáltatja. Az Apple CarPlay lehetővé teszi az iPhone felhasználóknak, hogy a Siri hangvezérlő segítségével hozzáférjenek a térképekhez, az üzenetekhez, a telefonhoz és az Apple Music-hoz. Az Android Auto™ a Uconnect™ érintőképernyőjén keresztül, vagy a kormányon lévő gombok segítségével egyszerű és biztonságos hozzáférést garantál a hangutasításokhoz, a Google Maps-hez és a Google Play Music-hoz.
Az új Compass-t az utolérhetetlen 4x4 képességek, és a gazdaságos motorok teszik a legjobb képességű szabadidőautóvá.  Két benzines és négy dízelmotor közül lehet választani. A legendás Jeep® off-road képességeket két új, továbbfejlesztett opciós 4x4 rendszer is kiegészítheti, így a Compass olyan dolgokra lesz képes, amire semmilyen másik SUV.


Flottakezelési ajánlatot kérek!

 


www.jeep.hu, vezess.hu