AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV ÁLTAL VALÓSULT MEG AZ EUROFLEET GÉPJÁRMŰ FLOTTAKEZELŐ ZRT. KOLLÉGÁINAK KÉPZÉSE.

Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében 5.880.000,- Ft összegű támogatást nyert. A cég dolgozói a megvalósult képzések által hatékony segítséget kaptak a cégvezetés és munkakultúra, valamint a nehéz piaci helyzetben való versenyképesség fenntartása kapcsán, mely nagymértékben járul hozzá a hatékonyabb munkavégzéshez.

Az EuroFleet Zrt. 2008 tavaszán kezdte meg tevékenységét, immár 6 éves múltra tekint vissza. Vállalkozásunk dinamikus fejlődését a 2008 őszén kirobbanó gazdasági és pénzügyi válság sem törte meg, s a folyamatos növekedés azóta is töretlen. Fő profilunk a gépjárművek hosszú-, és rövid távú bérbeadása, de egyéb szolgáltatásokkal (használatautó kereskedelem, üzemanyagkártya menedzsment) is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Országos lefedettségű partnerhálózatunknak köszönhetően az egész ország területén zökkenőmentesen tudjuk biztosítani kimagasló színvonalú szolgáltatásunkat, az EuroFleet Zrt. által kezelt gépjármű állomány mára megközelíti az 1.000 db-ot.

A vállalkozás jövőjét a további folyamatos növekedésben, megújulásban, a mennyiségi és minőségi fejlődésben látjuk. Kihívó, de elérhető célokat tűzünk magunk elé évről évre üzleti terveinkben, melyeket ezidáig minden esetben sikerült megvalósítanunk. Célunk, olyan teljes körű, személyre szabott, emberközpontú szolgáltatás nyújtása, amely Partnereink költségeinek minimalizálásával és energiáik saját feladataikra való összpontosításával elősegíti versenyképességük fokozását.

Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. a TÁMOP-2.1.3.A-12/1 Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régiókban című pályázat keretében a TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0640 azonosító számú „Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. vezetőinek, beosztott munkatársainkak eredményes és hatékony együttműködésre és munkavégzésre felkészítő képzése” című projektben támogatott képzéseken vettek részt az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. munkatársai. A képzések célja, hogy munkatársaink egyéni kompetenciáit fejlesszük, így megőrizzük és növeljük cégünk versenyképességét. Munkatársaink fejlesztése által nagyobb szakértelemmel tudjuk partnereink, ügyfeleink igényeit kiszolgálni és ezáltal partnereinkkel együtt hozzájárulni a régió fejlődéséhez.

A képzések során élményszerű elemet jelentett a résztvevők számára egymás megismerése olyan közegben, amelyben eddig nem sokat voltak együtt. Más a munkakapcsolat, más a szabadidő közös eltöltése, és más a közös tanulás. A további munkavégzést segítő megszerzett kompetencia-elemeken túl egymás emberi megismerése is más szintre helyezte a további közös munkavégzésünket, amelynek előnye a képzések után ilyen rövid idővel már érezhető.

A megvalósuló tanácsadás tudatosította a munkatársakkal, hogy mennyire fontos a képzés mondanivalójának hasznosítása, az aktív részvétel, a tanultak átültetése saját munkába és rutinná érlelése.

 

Új Széchenyi Terv
Magyarország Megújul