Érdekességek

Leleplezték a túrázók Transporterét

2015-06-15

A Volkswagen április közepén mutatta be a Transporter hatodik generációját, most pedig elkészült a túrázóknak, kempingezőknek szánt kivitel, a California is. Nemcsak az alkalmi kirándulóknak ideális, lakóautóként is használható.

Tovább...

Ingyenes versenyhétvége a Hungaroringen

2015-06-09

Június 13-14-én immár kilencedik alkalommal rendezik meg a World Series by Renault ingyenes verseny- és családi hétvégéjét a Hungaroringen.

Tovább...

Monstro: csodás sportkocsi a Zagato műhelyből

2015-05-22

A Zagato soha nem adta a nevét tucatautókhoz, inkább megpróbáltak valami újat mutatni, amely akár divatot is teremthet, de egész biztos, hogy nem hasonlít ahhoz, amit megszokott a szemünk. A Maserati Monstro is efféle, annyi csavarral, hogy a stílusába belekeverték az 1950-es évek második felének futurizmusát is.

Tovább...

Audi óriáskombi 734 lóerővel

2015-04-20

Az Audi látszólag mindenhol igyekszik kiállítani egy Prologue tanulmányt. Tavaly ősszel Los Angelesben benzinmotoros kupéként indult a sorozat, majd az idén tavasszal Genfben folytatták a sort a Prologue Avant kombival. A Sanghaji Autószalonra ezt fejlesztették tovább, emelt hasmagassággal és az eddigieknél is nagyobb teljesítményű hajtással.

Tovább...

Bemutatták az új Ford Galaxyt

2015-04-02

A Ford nagy arculat-egységesítésének egyik utolsó alanya a Galaxy egyterű: ez is megkapta az Aston Martin fazonú hűtőrácsot, de ha már költöttek az átalakításra, hát a kilenc éve változatlan modell többi burkolóelemét sem hagyták érintetlenül. Ám mindezt sikerült úgy kivitelezni, hogy az autó karaktere nem igazán változott.

Tovább...

Legalább ilyen vasak lesznek idén is a tuning show-n

2015-03-18

A tavasz csalhatatlan jele tíz éve, hogy összegyűlnek a tuningautósok a legnagyobb itthoni rendezvényükön.

Tovább...

A legritkább széria-sportkocsi

2015-03-06

Épp két éve, hogy a Pininfarina bemutatta a Sergio nevű tanulmányautót, amelyet akkor sokan megkívántak. Mostanra elkészült a sorozatgyártmány is – bár kérdés, hogy passzol-e a kifejezés egy olyan autóra, amelyből összesen hat példány készül.

Tovább...

Ilyen lesz az új Passat CC

2015-02-28

A Genfi Autószalonon mutatkozik be a Volkswagen Sport Coupé Concept GTE tanulmánya, amely a Volkswagen újszerű, progresszív formai nyelvezetének hírnöke, egyúttal a következő Passat CC előzetese.

Tovább...

Itt az első hivatalos fotó a lézerfényszórós új Audi R8-ról

2015-02-16

Az Audi összkerék-meghajtású sportautójának második generációja a németek ígérete szerint új mércét fog felállítani a nagyteljesítményű sportkocsik között.

Tovább...

Okostelefon hangolja össze a villanyautók töltését

2015-02-13

A jövő elektromos mobilitását a járművek hálózatba kapcsolása teheti még kényelmesebbé a Bosch-csoport szerint.

Tovább...