Érdekességek

Okostelefon hangolja össze a villanyautók töltését

2015-02-13

A jövő elektromos mobilitását a járművek hálózatba kapcsolása teheti még kényelmesebbé a Bosch-csoport szerint.

Tovább...

Itt az új Opel Corsa

2015-02-04

Az Opel lerántotta a leplet az új Corsa OPC-ről, amely ötvözi az extrém sportosságot a kiváló mindennapi használhatósággal. A négy méteres kis erőmű 207 lóerős turbómotorja éppoly felvillanyozó, mint agilis viselkedése és sportos formája, de mindez nem csorbítja a jó helykínálatot és komfortot. Világpremierje március elején lesz, a Genfi Autószalonon.

Tovább...

Hogyan értelmezzük a gumiabroncsok energia-tanúsítványát?

2015-01-29

A címke meglepően sok információt ad a kiválasztott termékről. Ha tisztában vagyunk az ábrák jelentésével, jobb döntést hozhatunk. A Szövetség tagjai nevében néhány tanácsot adunk közre a gumiabroncsok energia-tanúsítványával kapcsolatban. Íme néhány tanács a gumiabroncsok energia-tanúsítványával kapcsolatban.

Tovább...

Bentley Bentayga: ez lesz a neve az arisztokrata terepjárónak

2015-01-13

A régóta ígért SUV szokatlan névét, a Kanári-szigetek egyikén található rusztikus vidékről, Roque Bentaygaról kapta.

Tovább...

Mindent látó traffipaxok jöhetnek már januárban

2015-01-05

Már teszteli a rendőrség az új sebességmérőket, amelyek várhatóan januárban kerülnek ki az utakra – értesült az InfoRádió.

Tovább...

Itt az 520 lóerős BMW M4 Coupe: 700 Nm és 325 km/óra

2014-12-17

A G-Power semmit sem bízott a véletlenre, és egy igazán erős csomaggal állt elő, ami összesen 520 lóerő leadására képes az új BMW M4-ben.

Tovább...

Everest: Igazi Ford terepjáró?

2014-11-14

Korábban csak tanulmányautóként láttuk az Everestet, ez viszont már a szériaváltozat. Bár a Fordnak több más szabadidő-autója van, ez a pick-up alapú gép valódi terepjáró képességeket ígér – ennek megfelelően elsősorban olyan piacokra szánják, ahol kevés az épített út.

Tovább...

Ezek az autók nem csak papíron fogyasztanak keveset

2014-10-28

Sokszor csak ígéret a gyártók által feltüntetett alacsony fogyasztási adat. Az alábbi lista autóinak valós adataival a többségünk bőven elégedett lenne. Folyamatos vita van arról, hogy az autógyártók által megadott fogyasztási adatok köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Többféle reformot is kidolgoztak már, hogy a vevők pontosabb képet kapjanak a valóságról.

Tovább...