Érdekességek

Fotón az új 911

2015-07-20

Egy álcamentes prototípust fotóztak le a jövőre érkező 911-esből. A ráncfelvarrott 991.2-t hátulról kapták le a prágai utcán. A kép alapján nem sokat változtattak, elmondjuk mit kell nézni rajta.

Tovább...

Kémfotók: Ez lesz a Jaguar F-Type legdurvább változata?

2015-07-08

Minden bizonnyal a Jaguar F-Type készülő, nagyteljesítményű, SVR-jelölésű változatáról készültek kémfotók a napokban a legendás helyszín, a Nürburgring közelében.

Tovább...

Gyorsabb tízezer liter lezúduló víznél egy BMW M5?

2015-06-30

Látna valami furcsán szépet? A BMW kanadai marketingrészlege fogta az 560 lovas M5 szedánt és pár, szuperlassításban is kitűnő képeket adó kamerát.

Tovább...

Wildtwelve: a legújabb olasz sportkocsi

2015-06-19

A Torino Design nem túl ismert cég, de most egy igazán érdekes sportkocsit mutattak be, amelyet ráadásul gyártani is szeretnének. A Wildtwelve-be a világ egyik legkisebb V12-es motorja kerül.

Tovább...

Leleplezték a túrázók Transporterét

2015-06-15

A Volkswagen április közepén mutatta be a Transporter hatodik generációját, most pedig elkészült a túrázóknak, kempingezőknek szánt kivitel, a California is. Nemcsak az alkalmi kirándulóknak ideális, lakóautóként is használható.

Tovább...

Ingyenes versenyhétvége a Hungaroringen

2015-06-09

Június 13-14-én immár kilencedik alkalommal rendezik meg a World Series by Renault ingyenes verseny- és családi hétvégéjét a Hungaroringen.

Tovább...

Monstro: csodás sportkocsi a Zagato műhelyből

2015-05-22

A Zagato soha nem adta a nevét tucatautókhoz, inkább megpróbáltak valami újat mutatni, amely akár divatot is teremthet, de egész biztos, hogy nem hasonlít ahhoz, amit megszokott a szemünk. A Maserati Monstro is efféle, annyi csavarral, hogy a stílusába belekeverték az 1950-es évek második felének futurizmusát is.

Tovább...

Audi óriáskombi 734 lóerővel

2015-04-20

Az Audi látszólag mindenhol igyekszik kiállítani egy Prologue tanulmányt. Tavaly ősszel Los Angelesben benzinmotoros kupéként indult a sorozat, majd az idén tavasszal Genfben folytatták a sort a Prologue Avant kombival. A Sanghaji Autószalonra ezt fejlesztették tovább, emelt hasmagassággal és az eddigieknél is nagyobb teljesítményű hajtással.

Tovább...

Bemutatták az új Ford Galaxyt

2015-04-02

A Ford nagy arculat-egységesítésének egyik utolsó alanya a Galaxy egyterű: ez is megkapta az Aston Martin fazonú hűtőrácsot, de ha már költöttek az átalakításra, hát a kilenc éve változatlan modell többi burkolóelemét sem hagyták érintetlenül. Ám mindezt sikerült úgy kivitelezni, hogy az autó karaktere nem igazán változott.

Tovább...

Legalább ilyen vasak lesznek idén is a tuning show-n

2015-03-18

A tavasz csalhatatlan jele tíz éve, hogy összegyűlnek a tuningautósok a legnagyobb itthoni rendezvényükön.

Tovább...