Flottakezelési szolgáltatásunk

Flottakezelési szolgáltatásunk során arra törekszünk, hogy költséghatékony és gondtalan autózást biztosítsunk ügyfeleinknek.

SEGÍTÜNK AZ ÖN SZÁMÁRA LEGHATÉKONYABB ÉS LEGIDEÁLISABB MEGOLDÁS KIVÁLASZTÁSÁBAN

Az Ön számára leghatékonyabb flottakezelési megoldás függ vállalkozása tevékenységi területétől, céljaitól és még rengeteg paramétertől, melyeket mi segítünk számba venni. Személyre szabott konstrukciókkal, szakmai tapasztalatunkra és információs bázisunkra támaszkodva támogatjuk Önt a flottáját érintő legideálisabb döntések meghozatalában.

Mely kérdéseire adunk Önnek választ, amennyiben az EuroFleet tartósbérleti megoldását választja?


Márkafüggetlen flottakezelőként bármilyen autóra tudunk ajánlatot adni akár 1 járműből álló flotta esetén is! Munkatársaink minden esetben részletes konzultáció után, Ön és vállalkozása pontos igényeihez igazodva adnak árajánlatot.

SZAKÉRTELMÜNKKEL AZ ÖN VÁLLALKOZÁSA CÉLJAIT SZOLGÁLJUK

Flottakezelési szolgáltatásunk legnagyobb előnye, hogy az Ön járműveivel járó ügyintézési, karbantartási, szervizelési, illetve adminisztrációs terheit minimalizáljuk. Profi hozzáállással, szakértelemmel, az Ön idejét kímélve kezeljük flottáját. Így járműparkja szakértő üzemeltetésben részesül, cége mobilitása pedig folyamatosan biztosított, történjen bármi is. Célunk, hogy minden vállalkozás arra fordítsa idejét és energiáját, amihez ért. Az EuroFleet Zrt. esetében ez a flottakezelés, mely nem csupán munkánk, de szenvedélyünk is. Elhivatottan szolgáljuk a vállalkozásokat, hogy az általunk biztosított mobilitásuknak köszönhetően elérjék céljaikat.

HOGYAN SEGÍTJÜK VÁLLALKOZÁSA KÖLTSÉGHATÉKONY MOBILITÁSÁT?

Az operatív lízing/tartósbérlet konstrukciónál Ön a TELJES BÉRLETI DÍJAT KÖLTSÉGKÉNT ELSZÁMOLHATJA, illetve a BÉRLETI DÍJ ÁFÁJÁNAK minimum 50%-át VISSZAIGÉNYELHETI.

A saját forrásból történő beszerzéssel szemben a flottakezelés nem jár tőkelekötéssel, a tartósbérelt gépjárművek beszerzési ára Önnél marad, mely így szabadon felhasználható a saját profilhoz illeszkedő, profitot termelő beruházásokra.

A flottakezelés a készpénzes vásárlással és a hitelkonstrukciókkal szemben kíméli a likviditást, és akár önerő nélkül is igénybe vehető.

Az EuroFleet az operatív lízingelt gépjármű beszerzési árának áfáját visszaigényelheti, mely érvényesül a bérleti díjakban.

Az EuroFleet piaci potenciáljának és kiváló hátterének köszönhetően kedvező gépjármű beszerzési árakat, finanszírozási kondíciókat, biztosítási díjakat, szerviz- és javítási költségeket, gumiabroncs árakat stb. realizál partnereinél, mely kedvezményeket a bérleti díjakba építve érvényesíteni tud ügyfelei részére, ezzel a kínált gépjármű tartós bérlet költséghatékony megoldást biztosít a járműpark fenntartására.

Az EuroFleet által kínált tartós bérlet során fix bérleti díjak mellett nem kell egyéb felmerülő költségekkel számolnia, az összes üzemeltetésből eredő kockázati tényező az EuroFleetre hárul, ezáltal a gépjármű flottával kapcsolatos költségek jól tervezhetők, a gépjármű tartós bérlet ráfordításai kiszámíthatók.

Egyetlen beszállítóval, az EuroFleettel kell a kapcsolatot tartani minden gépjárművel kapcsolatos kérdésben, ezzel az ügyintézési folyamatok egyszerűsödnek, hatékonyabbá válnak.

A flottakezeléssel tervezhetően megújul gépjárműparkja, így mindig modern és biztonságos járművel éri el úti céljait.

A garantált maradványértéknek köszönhetően a futamidő végén a gépjárművek értékesítésének pénzügyi kockázatát cégünk viseli, továbbá az értékesítéssel járó feladatok is az EuroFleetet terhelik. A Bérlő feladata mindössze megrendelni az új gépjárművet a futamidő végén és leadni a régi autót.

Korlátlan ideig díjmentes csereautót biztosítunk autója meghibásodása esetén.

A gépjármű használata során felmerülő váratlan helyzetekre – pl. műszaki meghibásodás, baleset – az EuroFleet biztos megoldásokat nyújt, éjjel-nappal működő flottaszolgálatunk garantálja, hogy ügyfeleink nem maradnak segítség nélkül a kellemetlen és bizonytalan helyzetekben.

SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOT ÁLLÍTUNK ÖSSZE

Flottakezelési szolgáltatásunk lényege, hogy a járműhöz kapcsolódó terheket levegyük ügyfeleink válláról, járműparkját szakértő kezekben tudva, az Ön mobilitását folyamatosan biztosítva segítsük vállalkozása gondtalan működését. Flottakezelési szolgáltatásunk minden esetben magában foglalja a finanszírozás mellett a biztosítások, adók, illetékek költségét és ügyintézését. Standard flottakezelési szolgáltatásunk a gépjárművek teljes körű karbantartását, üzemeltetését is magában foglalja, így Ön minden ügyintézés nélkül nyugodtan, biztonságosan és kényelmesen autózhat. Egyéb szolgáltatásaink kombinálásával szinte mindennemű igényére megoldást tudunk biztosítani. Szolgáltatásainkat minden esetben személyes igényeihez igazítjuk, az Ön számára leghatékonyabb flottakezelési szolgáltatást állítjuk össze.

BÁZIS SZOLGÁLTATÁSCSOMAG

HUF alap, garantált maradvényérték, változó kamatozás, az aktuális pénzpiaci lehetőségekhez mérten

Hatályos jogszabályoknak megfelelő illetékek, forgalomba helyezési költségek

Kötelező gépjármű felelősség és CASCO biztosítás

Hatályos jogszabályoknak megfelelő adók: teljesítményadó, cégautóadó stb.

STANDARD SZOLGÁLTATÁSCSOMAG

Bázis csomag szolgáltatásain felül

Mindennemű szerviz- és javítási költség: kötelező revíziók költsége, forgó-kopó alkatrészek költsége, minden egyéb javítási költség, kivéve a gondatlanság és szándékosság esetét

Évszaknak megfelelő gumiabroncsok biztosítása, szerelése, gumiabroncs logisztika: beszerzés, szállítás, tárolás, nyilvántartás

Országúti segélyszolgálat a teljes futamidő alatt Magyarország területén műszaki hiba, baleset, káresemény esetére, azonnali mentéssel 0/24 órában az év minden napján

Korlátlan ideig ingyenes, kategória azonos csereautó biztosítása a teljes futamidő alatt Magyarország területén, műszaki hiba, baleset, káresemény esetére

FLOTTAKEZELÉST KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Bérlet előtt választható szolgáltatás, amely az optimális gépjármű üzemeltetési megoldások kialakítására irányul, Car-policy kialakítása
Új típusú gépjárművek beszerzése előtt érdemes igénybe venni, segít a megfelelő gépkocsi kiválasztásában

Kedvezményes, rövid távú bérleti lehetőség a megrendelt flottakezelt gépkocsi megérkezéséig

A gépjármű helyzetének online követése, védelme, statisztikák, kimutatások készítésének lehetősége stb.

OMV, Shell üzemanyagár kedvezmények biztosítása 
További információ »

Sofőrszolgálat a Bérlő igényei szerint kialakítva

Bérlő igényei szerinti tartalommal és rendszerességgel

Akár kisebb flották esetén is az időszakos gumicserék a Bérlő telephelyén történhetnek

Gépjárműve állagmegóvásáért és könnyebb tisztántartásáért
További információ »

Tartósbérleti flottakezelési szolgáltatásunkat minden olyan vállalkozásnak ajánljuk, amely minimum 12 hónapos időtartamra keres céges autót, illetve költséghatékony, profi, megbízható és személyes szolgáltatásban szeretne részesülni akár 1 autóból álló járműparkja esetén is.

12 hónapnál rövidebb időtartamú bérlet esetén válassza rent-a-car szolgáltatásunkat!

Kapcsolatfelvétel

* Nyilatkozat: Amennyiben fenti feltételek nem, vagy csak részben teljesülnek, ajánlatkérés előtt kérjen tájékoztatást szakértő kollégáinktól a lehetőségekről.

Értékesítés 
9024 Győr,  Dugonics utca 16.

Telefonszám:
+36 30 903 2373