Közlemények

Főtámogatóként gépjármű flottát adhattunk át a Magyar Mentőkutyásoknak

2019-05-03

A Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetsége életmentő munkája nem csupán itthon, de nemzetközi viszonylatban is jelentős. A szervezetekben több száz elhivatott és önfeláldozó önkéntes tevékenykedik. A szövetség munkáját már hosszú ideje igyekszünk támogatni. Eddig azonban csupán alkalmanként vagy rövidebb távon tudtuk segíteni tevékenységüket. Sikereink és eredményeink immáron lehetővé teszik, hogy folyamatos támogatást nyújthassunk a szövetség számára.

Tovább...

EuroFleet Ügyféltalálkozó a Mercedes-Benz Hovány Budaörs szalonban

2019-04-03

Kiemelt Ügyfeleinket az EuroFleet új telephelyén, Magyarország és egyben Európa egyik legmodernebb Mercedes-Benz szalonjában, a Mercedes-Benz Hovány Budaörs szalonban láttuk vendégül.

Tovább...

Stratégiai partnerség az MVÜK Zrt-vel

2019-01-24

5 éve vagyunk hűséges tagja az MVÜK Zrt-nek, azaz a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közösségének. Nagy örömünkre szolgál, hogy immáron stratégiai partnerként tekinthetünk egymásra.

Tovább...

Adományozás a tényői hátrányos helyzetű családoknak 2018

2018-12-14

Hagyományainkhoz híven idén is igyekeztünk segíteni a tényői hátrányos helyzetű családok karácsonyának anyagi tehermentesítésében. Idén 21 családhoz vittünk ki tartós élelmiszer csomagot.

Tovább...

Kórházi adományozás 2018 - idén Hosszú Katinka is velünk tartott

2018-12-07

A negyedik karácsonyi ünnepséget tölthettük a mindennapok angyalaival a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban.

Tovább...

Hosszú Katinka az EuroFleet márkanagykövete lett

2018-09-19

„Mindegy, hogy valaki milyen területen űzi a hivatását, ha azt szenvedélyesen, kitartóan és tökéletességre törekedve teszi, azzal könnyen azonosulok. Pontosan tudom, milyen minden nap a maximumot nyújtani annak érdekében, hogy a folyamatosan egyre magasabbra kitűzött célokat elérjük.”

Tovább...

10 évesek lettünk

2018-06-05

Immáron 10 éve szolgáljuk ügyfeleinket és igyekszünk mindig a legmagasabb minőségű flottakezelési szolgáltatást biztosítani számukra. 10. születésnapunkat egy pörgős és minden igényt kielégítő családi rendezvénnyel ünnepeltük meg kiemelt ügyfeleink körében a kecskeméti Gokart Stadion és Hotelben 2018. május 26-án. Tekintse meg összefoglaló videónkat, képeinket!

Tovább...

Bővülő elismerések, minden eddiginél sikeresebb 2017-es év

2018-04-04

2017-ben minden eddiginél sikeresebb évet zárhattunk, elismeréseink is tovább bővültek.

Tovább...

GYAC Kerékpár szakosztály - Sok sikert kívánunk!

2018-03-27

Az EuroFleet a GYAC Kerékpár szakosztályát a versenyeken használt kísérő autóval igyekszik támogatni.

Tovább...

Tényői Adományozás a szociálisan rászorulóknak

2017-12-19

Idén is tartós élelmiszerekből álló ajándékcsomaggal leptük meg a tényői rászoruló családokat és idős embereket Tényő Község Önkormányzatának közreműködésével.

Tovább...