Közlemények

Közös projektbe fogtunk Hosszú Katinkával!

2019-10-02

Az elmúlt egy évben hatalmas büszkeséggel töltött el minket, hogy mi biztosíthattuk Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő mobilitását. A közös munka minden perce valódi élmény volt és mivel nem csak a céljainkban és a kemény munkában való hitünkben képviselünk hasonló értékeket, ezért közösen úgy döntöttünk, hogy a jövőben is szeretnénk folytatni ezt a virágzó együttműködést. A mai napon, Csőre Tamás az EuroFleet stratégiai igazgatója nagy örömmel adta át Katinkának az új Mercedes Benz CLS típusú prémium kategóriájú autóját. De itt nem állunk meg! Katinkával egy olyan közös – és rendkívül nemes - projektbe fogtunk bele, amiben szükség lesz Mindenki figyelmére! Részletek a jövő héten, addig is kérünk Mindenkit, hogy kövessen minket Facebookon, Instagramon és a YouTube csatornánkon.

Tovább...

Átadtuk Hosszú Katinka új autóját

2019-09-26

Lehullott a lepel! Az előző egy év után is folytatódik az együttműködés a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok Hosszú Katinkával! Rendkívüli megtiszteltetés számunkra, hogy 2020-ban is mi biztosíthatjuk a mobilitásodat. Az elkövetkező időszak viszont egy rendkívül nemes kezdeményezést és ezzel együtt rengeteg közös munkát tartogat számunkra. Érdemes követni a Facebook és az Instagram oldalunkat, hamarosan beszámolunk a részletekről!

Tovább...

A Lagardére Sports Hungary Kft. flottáját is mi kezelhetjük

2019-08-26

Örömmel jelentjük be, hogy a Mercedes-Benz Hovány, az EuroFleet és a Groupama Arénát üzemeltető Lagardère Sports Hungary együttműködési megállapodást kötött. A prémium márkák összekapcsolódásával a felek hosszú távú, kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatot építenek, melyből mindhárom cég valamint üzleti partnereik is profitálhatnak.

Tovább...

EuroFleet – Business Superbrands 2019 díj

2019-05-23

Idén tizenötödik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat, amely az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a 23 tagú, független szakemberekből álló bizottság érdemesnek találta az EuroFleet márkáját a Business Superbrands 2019 cím viselésére.

Tovább...

Főtámogatóként gépjármű flottát adhattunk át a Magyar Mentőkutyásoknak

2019-05-03

A Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetsége életmentő munkája nem csupán itthon, de nemzetközi viszonylatban is jelentős. A szervezetekben több száz elhivatott és önfeláldozó önkéntes tevékenykedik. A szövetség munkáját már hosszú ideje igyekszünk támogatni. Eddig azonban csupán alkalmanként vagy rövidebb távon tudtuk segíteni tevékenységüket. Sikereink és eredményeink immáron lehetővé teszik, hogy folyamatos támogatást nyújthassunk a szövetség számára.

Tovább...

EuroFleet Ügyféltalálkozó a Mercedes-Benz Hovány Budaörs szalonban

2019-04-03

Kiemelt Ügyfeleinket az EuroFleet új telephelyén, Magyarország és egyben Európa egyik legmodernebb Mercedes-Benz szalonjában, a Mercedes-Benz Hovány Budaörs szalonban láttuk vendégül.

Tovább...

Stratégiai partnerség az MVÜK Zrt-vel

2019-01-24

5 éve vagyunk hűséges tagja az MVÜK Zrt-nek, azaz a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közösségének. Nagy örömünkre szolgál, hogy immáron stratégiai partnerként tekinthetünk egymásra.

Tovább...

Adományozás a tényői hátrányos helyzetű családoknak 2018

2018-12-14

Hagyományainkhoz híven idén is igyekeztünk segíteni a tényői hátrányos helyzetű családok karácsonyának anyagi tehermentesítésében. Idén 21 családhoz vittünk ki tartós élelmiszer csomagot.

Tovább...

Kórházi adományozás 2018 - idén Hosszú Katinka is velünk tartott

2018-12-07

A negyedik karácsonyi ünnepséget tölthettük a mindennapok angyalaival a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban.

Tovább...

Hosszú Katinka az EuroFleet márkanagykövete lett

2018-09-19

„Mindegy, hogy valaki milyen területen űzi a hivatását, ha azt szenvedélyesen, kitartóan és tökéletességre törekedve teszi, azzal könnyen azonosulok. Pontosan tudom, milyen minden nap a maximumot nyújtani annak érdekében, hogy a folyamatosan egyre magasabbra kitűzött célokat elérjük.”

Tovább...