Közlemények

Tényői Adományozás a szociálisan rászorulóknak

2017-12-19

Idén is tartós élelmiszerekből álló ajándékcsomaggal leptük meg a tényői rászoruló családokat és idős embereket Tényő Község Önkormányzatának közreműködésével.

Tovább...

Kórházi Adományozás 2017

2017-12-14

Elérkezett 2017. karácsonya is, így már-már megszokott módon átadhattuk 1 millió Ft-os támogatásunkat a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház ápolóinak a Mindennapok Angyalai jótékonysági programunk keretében. Mint eddig minden évben, idén is 40 dolgozó kapott, fejenként 25.000 Ft értékű jutalmat tőlünk a Hovány Alapítványon keresztül.

Tovább...

Magyar Mentőkutyások mobilitásának támogatása

2017-12-10

Az EuroFleet Zrt. folyamatosan támogatja a Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetségének mobilitását.

Tovább...

Ismét rekordévet zárt az EuroFleet Zrt.

2017-03-28

Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. 2008-as megalapítása óta történő töretlen fejlődése a 2016-os évben is tovább folytatódott. A Vállalkozás az előző évhez képest a piaci átlag felett tudta növelni gépjármű állományát, árbevételét és adózott eredményét. A Társaság árbevétele az előző évhez képest 25,5 %-kal, 1,9 milliárd forintra nőtt.

Tovább...

Kórházi adományozás 2016

2016-12-19

Mintha csak tegnap álltunk volna a győri kórház nagyelőadójában, dobogó szívvel, látva a boldog arcokat… és lám-lám eltelt egy év, ismét a karácsonyra készülődünk…

Tovább...

Karácsonyi csomagok

2016-12-19

A tavalyi évhez hasonlóan 2016 karácsonyán is tartós élelmiszerekből álló ajándékcsomaggal leptünk meg 24 családot, illetve idős embert cégünk tényői székhelyén.

Tovább...

ÚJ szolgáltatáselem az EuroFleet Zrt-nél – GARDX járművédő rendszer

2016-09-16

Örömmel tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket és leendő Ügyfeleinket, hogy cégünk szolgáltatási szintjének további növelése érdekében új értéknövelő szolgáltatás elemet vezetett be. Minimum standard szolgáltatáscsomag választása esetén a megrendelt gépjárműveket GARDX járművédő rendszerrel ellátva adjuk át Bérlőinknek, amely hosszú távon megóvja a járművet a külső és belső szennyeződésektől, megőrzi a jármű újkori állapotát, mind a fényezés, mind a belső terek tekintetében.

Tovább...

Gazdasági Rádió – Nap Vendége interjú (2016.05.10)

2016-05-24

Csőre Tamás, az EuroFleet Zrt. stratégiai igazgatója a Gazdasági Rádiónak adott interjút 2016. május 10-én.

Tovább...

Motilválja munkatársait élményautózással!

2016-05-18

Az Eurofleetnél új élmények várják! Lepje meg saját magát vagy munkatársait a biztonságos száguldás élményével! Az üzleti életben, a professzionális szakmai munkában talán az egyik legfontosabb kérdés az, miként bánik egy cég az alkalmazottaival, vagy egy vezető a beosztottjaival. A témával foglalkozó pszichológusok szerint a legtöbb esetben a sikeres kommunikáció, a motiváció, ezeken túl pedig a profitorientált munkavégzés eredményessége azon múlik, hogy mennyire vagyunk képesek megnyerni az embereket a saját elképzeléseinknek. Az eddigi kutatások azt bizonyítják, hogy az egyénileg mérhető eredmények sokkal kisebb százaléka írható a technikai tudás javára. Ennél sokkal nagyobb százalék az emberi érintkezés technikájában mutatott ügyességének köszönhető;

Tovább...

Rendhagyó ügyféltalálkozó az EuroFleet Zrt-nél

2016-05-18

Sokat gondolkodtunk azon, hogy magas minőségű flottakezelési szolgáltatásunkon túl mivel köszönhetnénk meg Ügyfeleink bizalmát. Mindenképpen ügyféltalálkozóban gondolkodtunk, hogy a személyes kapcsolatot Bérlőinkkel erősíteni tudjuk, de nem akartunk egy szokványos „vendéglátást” szervezni. Ügyféltalálkozónkkal célul tűztük ki, hogy értéket adjunk Ügyfeleinknek.

Tovább...