Közlemények

Parkolás egyetlen gombnyomással

2015-03-10

Az augusztusban debütált Simple alkalmazás parkolás és e-matrica funkciókkal bővült, segítségével az egész ország területén rendezhető a parkolási díj, valamint vásárolható országos vagy megyei autópálya-matrica.

Tovább...

Az EuroFleet is támogatta az InfoBál megszervezését

2015-03-05

Hagyományteremtő szándékkal idén első alkalommal szervezték meg 2015. február 7-én a magyar infokommunikációs szektor első bálját. A Budapest Marriott Hotelben megrendezett színvonalas InfoBál megszervezését az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. is támogatta.

Tovább...

Évről évre növekszik az EuroFleet Zrt. jövedelmezősége

2015-02-20

Évek óta stabilan növekszik az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. éves árbevétele, nyeresége és jövedelmezősége. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás gazdasági mutatói az iparági átlaghoz képest kimagaslóan jók a magyar flottakezelő szektorban, amely a pénzintézetek megváltozott hitelkihelyezési stratégiája miatt évek óta finanszírozási problémákkal küzd. A társaság vezetőségének komoly erőfeszítéseinek köszönhetően az EuroFleet ezen körülmények között is megfelelő forrásokhoz jutott. Az EuroFleet sikerének titka Csőre Tamás stratégiai igazgató szerint szolgáltatásaik magas minőségében és ügyfélközpontú hozzáállásukban rejlik.

Tovább...

Az EuroFleet Zrt. a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike

2015-01-24

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az EuroFleet Zrt. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Tovább...

Megyei matrica már mobilfizetéssel is

2015-01-20

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. kedden elindította az új autópálya-matricák, köztük az éves megyei e-matricák mobiltelefonon keresztüli értékesítését - közölte a társaság kedden.

Tovább...

2015-től érvényes Autópálya díjak és kategóriák

2015-01-15

A 2015. január 1-től érvényes díjtáblázat, az új díjkategóriák, és az e-matrica vásárlással kapcsolatos fontos információk itt találhatók.

Tovább...

Már nem csak száguld, de drágul is a használtautó-piac

2015-01-12

Az árak a forintárfolyam romlásának és az illetéktörvény változásának köszönhetően nőnek. Az év utolsó három hónapjában is folytatta szárnyalását a Használtautó-index: az elkelt használt személygépkocsik összértékének változását jelző mutatószám a negyedik negyedévben 134,4 százalékra emelkedett.

Tovább...

AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV ÁLTAL VALÓSULT MEG AZ EUROFLEET GÉPJÁRMŰ FLOTTAKEZELŐ ZRT. KOLLÉGÁINAK KÉPZÉSE.

2014-06-26

Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében 5.880.000,- Ft összegű támogatást nyert. A cég dolgozói a megvalósult képzések által hatékony segítséget kaptak a cégvezetés és munkakultúra, valamint a nehéz piaci helyzetben való versenyképesség fenntartása kapcsán, mely nagymértékben járul hozzá a hatékonyabb munkavégzéshez.

Tovább...

Autókkal fűszerezett konferenciák az EuroFleet-tel

2013-06-10

Az EuroFleet Zrt. Magyarország egyik legnagyobb gépjármű kereskedő hálózatának, a Hovány Csoport tagja, márka független flottakezelő. 5 éves fennállása óta töretlenül sikeres, ma már több, mint 100 ügyféllel rendelkezik, a kkv. és a multi szektorban is egyaránt képviselteti magát. Az EuroFleet sikere elsősorban szolgáltatása magas minőségi színvonalában, rugalmasságában és munkatársai ügyfélközpontú hozzáállásában rejlik.

Tovább...

Papír vagy tudás?

2013-06-05

Magyarországon a felsőoktatás középpontjában még mindig az elméleti tudás áll. Az egyetemek, főiskolák sajnos nem biztosítják megfelelő módon a gyakorlati tudás megszerzését, amely hiányosság miatt hallgatóik jelentős hátránnyal indulnak a munka világába. Gondolkodott már azon mit tehetünk azért, hogy a diplomások könnyebben el tudjanak helyezkedni és a vállalkozások is hatékonyabban működjenek? Az EuroFleet Zrt. már megtette ez irányban a kezdő lépést, hiszen csatlakozott a Menedzser Útlevél programhoz, amely a tehetséges fiatalokat kompetenciafejlesztés révén készíti fel a gyakorlati életre.

Tovább...