Közlemények

A rent-a-car jó megoldás

2016-02-04

Miért venne céges autót alkalmazottainak vagy exkluzív vendégeinek, ha egyszerűbben és olcsóbban bérelhet is?

Tovább...

Karácsonyi ajándékcsomagok az Eurofleet Zrt. jóvoltából

2015-12-22

Az ünnepek közeledtével egyre hangsúlyosabbá válik az egymásra odafigyelés, a körülöttünk lévő emberekkel való törődés fontossága.

Tovább...

A „Mindennapok Angyalait” jutalmazták Győrben

2015-12-21

A Győr–Moson–Sopron Megyei Petz Aladár Megyei Oktató Kórház 40 ápolónőjét, egészségügyi szakdolgozóját összesen 1.000.000 Ft összeggel támogatta az EuroFleet Zrt., a Hovány Alapítvány bevonásával december idusán.

Tovább...

Csökkent az üzemanyagok ára

2015-11-20

Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a MOL.

Tovább...

Alaposan megugrott a benzin ára

2015-11-05

A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 6, a gázolajét 5 forinttal emelte szerdától a Mol. A 95-ös benzin átlagára 332-333 forintra, a gázolajé 341-342 forintra nőtt.

Tovább...

Az EuroFleet támogatásával teljesítette élete legnagyobb versenyét Szőnyi Feri

2015-09-28

„Ez a verseny nem a futásról szólt. Az igazi kihívás a mentális teher. Ez a kihívás arról szólt, hogy ismered-e a határaidat, és le tudod-e küzdeni őket. Olyan úton járok, amit én magam taposok ki.”

Tovább...

Az EuroFleet siker titka: Megbízhatóság, minőségi szolgáltatás, folyamatos képzés

2015-09-02

Kiválóan teljesíteni csak a képzett munkatárs tud. Pénzügyi megbízhatóság, kiváló munkakörülmények, elkötelezett, lojális és lelkes csapat. Ezek azok az alapfeltételek, amelyek mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy egy gazdasági vállalkozás napjainkban az élbolyhoz csatlakozzon. A legjobbak között azonban csak az lehet a befutó, aki emellett minőségi munkatársakat is fel tud mutatni, minőségi szolgáltatás ugyanis csak a képzett, sőt jól képzett munkatársaktól várható. Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. vezetése is ezt vallja: a flottakezelő cég az AAA (tripla A) Bisnode minősítés elnyerésével indította az évet (ezzel a tanúsítványával a hazai vállalatoknak csupán 0,63%-a büszkélkedhet), majd munkatársai folyamatos képzésével folytatta a fejlődést. Az eredmény magáért beszél: az EuroFleet napjainkban az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar tulajdonú flottakezelő az országban.

Tovább...

Csőre Tamás: Értéket teremtünk az EuroFleet támogatásai által

2015-08-26

Minőségi, elkötelezett munkavégzés, a megbízók igényinek maximális kiszolgálása, kiemelkedő pénzügyi és üzleti megbízhatóság. Egy jól prosperáló gazdasági vállalkozást ezek a tulajdonságok jellemeznek. Egy kiváló vállalkozás azonban, – mint amilyen az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. is - az üzleti eredmények mellett odafigyel a szűkebb és tágabb környezetére és lehetőségi szerint támogatja a társadalom értékes kezdeményezéseit – ezzel is értéket, méghozzá hosszú távú értéket teremt.

Tovább...

Sikereket hoz a kompromisszumok nélküli flottakezelés

2015-08-07

Több mint 200 új gépjárművet adott át ügyfeleinek az év első felében az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. és ezzel túlteljesítette terveit. A kiemelkedően teljesítő magyar tulajdonú flottakezelő cég az év első hat hónapja alatt több, mint 30 új ügyfelet szerzett. Közbeszerzés keretében elnyerte a Nemzeti Közlekedési Hatóság flottájának leszállítását és üzemeltetését és eredményes tárgyalássorozattal beszállítói státuszt nyert el a Microsoft Magyarország Kft-nél. Már meglévő megbízói közül többek között a Szentkirályi Ásványvíz Kft-nek adott át egy jelentősebb új flottát. Gépjármű finanszírozási keretszerződést írt alá, majd pár hónapon belül keretemelést kért a De Lage Landen Zrt-nél a finanszírozás megnyugtató biztosítására. Mindez csak pár fontosabb az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. 2015 első félévében elért eredményei közül, melyeknek köszönhetően a flottakezelő cég a tervezettnél jobb eredménnyel zárta az első félévet, így töretlen optimizmussal várja az őszi hónapokat.

Tovább...

Dízeles autója van? Nagyon jó hírt kaphat még a hét közepéig

2015-07-13

Az üzemanyag-piaci árak és a forintárfolyam heti átlagos változását figyelembe véve szerdán 0-2 forintos benzináremelést jelenthetnek be, míg a dízel áránál 5-7 forintos csökkenés is bekövetkezhet – írta előrejelzésében a GKI Energiakutató.

Tovább...