Közlemények

A „Mindennapok Angyalait” jutalmazták Győrben

2015-12-21

A Győr–Moson–Sopron Megyei Petz Aladár Megyei Oktató Kórház 40 ápolónőjét, egészségügyi szakdolgozóját összesen 1.000.000 Ft összeggel támogatta az EuroFleet Zrt., a Hovány Alapítvány bevonásával december idusán.

Tovább...

Csökkent az üzemanyagok ára

2015-11-20

Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a MOL.

Tovább...

Alaposan megugrott a benzin ára

2015-11-05

A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 6, a gázolajét 5 forinttal emelte szerdától a Mol. A 95-ös benzin átlagára 332-333 forintra, a gázolajé 341-342 forintra nőtt.

Tovább...

Az EuroFleet támogatásával teljesítette élete legnagyobb versenyét Szőnyi Feri

2015-09-28

„Ez a verseny nem a futásról szólt. Az igazi kihívás a mentális teher. Ez a kihívás arról szólt, hogy ismered-e a határaidat, és le tudod-e küzdeni őket. Olyan úton járok, amit én magam taposok ki.”

Tovább...

Az EuroFleet siker titka: Megbízhatóság, minőségi szolgáltatás, folyamatos képzés

2015-09-02

Kiválóan teljesíteni csak a képzett munkatárs tud. Pénzügyi megbízhatóság, kiváló munkakörülmények, elkötelezett, lojális és lelkes csapat. Ezek azok az alapfeltételek, amelyek mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy egy gazdasági vállalkozás napjainkban az élbolyhoz csatlakozzon. A legjobbak között azonban csak az lehet a befutó, aki emellett minőségi munkatársakat is fel tud mutatni, minőségi szolgáltatás ugyanis csak a képzett, sőt jól képzett munkatársaktól várható. Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. vezetése is ezt vallja: a flottakezelő cég az AAA (tripla A) Bisnode minősítés elnyerésével indította az évet (ezzel a tanúsítványával a hazai vállalatoknak csupán 0,63%-a büszkélkedhet), majd munkatársai folyamatos képzésével folytatta a fejlődést. Az eredmény magáért beszél: az EuroFleet napjainkban az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar tulajdonú flottakezelő az országban.

Tovább...

Csőre Tamás: Értéket teremtünk az EuroFleet támogatásai által

2015-08-26

Minőségi, elkötelezett munkavégzés, a megbízók igényinek maximális kiszolgálása, kiemelkedő pénzügyi és üzleti megbízhatóság. Egy jól prosperáló gazdasági vállalkozást ezek a tulajdonságok jellemeznek. Egy kiváló vállalkozás azonban, – mint amilyen az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. is - az üzleti eredmények mellett odafigyel a szűkebb és tágabb környezetére és lehetőségi szerint támogatja a társadalom értékes kezdeményezéseit – ezzel is értéket, méghozzá hosszú távú értéket teremt.

Tovább...

Sikereket hoz a kompromisszumok nélküli flottakezelés

2015-08-07

Több mint 200 új gépjárművet adott át ügyfeleinek az év első felében az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. és ezzel túlteljesítette terveit. A kiemelkedően teljesítő magyar tulajdonú flottakezelő cég az év első hat hónapja alatt több, mint 30 új ügyfelet szerzett. Közbeszerzés keretében elnyerte a Nemzeti Közlekedési Hatóság flottájának leszállítását és üzemeltetését és eredményes tárgyalássorozattal beszállítói státuszt nyert el a Microsoft Magyarország Kft-nél. Már meglévő megbízói közül többek között a Szentkirályi Ásványvíz Kft-nek adott át egy jelentősebb új flottát. Gépjármű finanszírozási keretszerződést írt alá, majd pár hónapon belül keretemelést kért a De Lage Landen Zrt-nél a finanszírozás megnyugtató biztosítására. Mindez csak pár fontosabb az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. 2015 első félévében elért eredményei közül, melyeknek köszönhetően a flottakezelő cég a tervezettnél jobb eredménnyel zárta az első félévet, így töretlen optimizmussal várja az őszi hónapokat.

Tovább...

Dízeles autója van? Nagyon jó hírt kaphat még a hét közepéig

2015-07-13

Az üzemanyag-piaci árak és a forintárfolyam heti átlagos változását figyelembe véve szerdán 0-2 forintos benzináremelést jelenthetnek be, míg a dízel áránál 5-7 forintos csökkenés is bekövetkezhet – írta előrejelzésében a GKI Energiakutató.

Tovább...

Szőnyi Ferenc embert próbáló futóversenyre készül a Himalájában

2015-07-10

333 kilométeres versenytáv, hatalmas hegycsúcsok, alacsony oxigénszint és 50 Celsius fokos hőmérsékletkülönbség. Ez vár Szőnyi Ferenc ultratriatlonistára az augusztus 16-án rajtoló indiai La Ultra futóversenyen. A rendezvényt idén hatodik alkalommal rendezik meg, Szőnyi Ferenc szereplésével és az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. támogatásával idén első alkalommal kerül magyar név is a rajtlistára.

Tovább...

Három éve támogatja a Menedzser Útlevelet az EuroFleet Zrt.

2015-07-01

Gyakorlati megközelítésű szakmai előadásokkal, értékes üzleti kapcsolatokkal, egy profi technikával felszerelt exkluzív tárgyalóteremmel és évi kétszázezer forinttal támogatja az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. a győri Széchenyi István Egyetem 2012-ben indított, sikeres Menedzser Útlevél Programját. A program a jó képességű és különösen fogékony hallgatóknak nyújt lehetőséget arra, hogy az egyetemen szerzett szakmai tudás mellett azokat az alapvető kompetenciákat, emberi értékeket is tovább fejleszthessék magukban, amelyeknek köszönhetően igazán vonzó munkaerőnek számítanak a vállalkozások vezető számára.

Tovább...