Közlemények

Az EuroFleet siker titka: Megbízhatóság, minőségi szolgáltatás, folyamatos képzés

2015-09-02

Kiválóan teljesíteni csak a képzett munkatárs tud. Pénzügyi megbízhatóság, kiváló munkakörülmények, elkötelezett, lojális és lelkes csapat. Ezek azok az alapfeltételek, amelyek mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy egy gazdasági vállalkozás napjainkban az élbolyhoz csatlakozzon. A legjobbak között azonban csak az lehet a befutó, aki emellett minőségi munkatársakat is fel tud mutatni, minőségi szolgáltatás ugyanis csak a képzett, sőt jól képzett munkatársaktól várható. Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. vezetése is ezt vallja: a flottakezelő cég az AAA (tripla A) Bisnode minősítés elnyerésével indította az évet (ezzel a tanúsítványával a hazai vállalatoknak csupán 0,63%-a büszkélkedhet), majd munkatársai folyamatos képzésével folytatta a fejlődést. Az eredmény magáért beszél: az EuroFleet napjainkban az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar tulajdonú flottakezelő az országban.

Tovább...

Csőre Tamás: Értéket teremtünk az EuroFleet támogatásai által

2015-08-26

Minőségi, elkötelezett munkavégzés, a megbízók igényinek maximális kiszolgálása, kiemelkedő pénzügyi és üzleti megbízhatóság. Egy jól prosperáló gazdasági vállalkozást ezek a tulajdonságok jellemeznek. Egy kiváló vállalkozás azonban, – mint amilyen az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. is - az üzleti eredmények mellett odafigyel a szűkebb és tágabb környezetére és lehetőségi szerint támogatja a társadalom értékes kezdeményezéseit – ezzel is értéket, méghozzá hosszú távú értéket teremt.

Tovább...

Sikereket hoz a kompromisszumok nélküli flottakezelés

2015-08-07

Több mint 200 új gépjárművet adott át ügyfeleinek az év első felében az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. és ezzel túlteljesítette terveit. A kiemelkedően teljesítő magyar tulajdonú flottakezelő cég az év első hat hónapja alatt több, mint 30 új ügyfelet szerzett. Közbeszerzés keretében elnyerte a Nemzeti Közlekedési Hatóság flottájának leszállítását és üzemeltetését és eredményes tárgyalássorozattal beszállítói státuszt nyert el a Microsoft Magyarország Kft-nél. Már meglévő megbízói közül többek között a Szentkirályi Ásványvíz Kft-nek adott át egy jelentősebb új flottát. Gépjármű finanszírozási keretszerződést írt alá, majd pár hónapon belül keretemelést kért a De Lage Landen Zrt-nél a finanszírozás megnyugtató biztosítására. Mindez csak pár fontosabb az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. 2015 első félévében elért eredményei közül, melyeknek köszönhetően a flottakezelő cég a tervezettnél jobb eredménnyel zárta az első félévet, így töretlen optimizmussal várja az őszi hónapokat.

Tovább...

Dízeles autója van? Nagyon jó hírt kaphat még a hét közepéig

2015-07-13

Az üzemanyag-piaci árak és a forintárfolyam heti átlagos változását figyelembe véve szerdán 0-2 forintos benzináremelést jelenthetnek be, míg a dízel áránál 5-7 forintos csökkenés is bekövetkezhet – írta előrejelzésében a GKI Energiakutató.

Tovább...

Szőnyi Ferenc embert próbáló futóversenyre készül a Himalájában

2015-07-10

333 kilométeres versenytáv, hatalmas hegycsúcsok, alacsony oxigénszint és 50 Celsius fokos hőmérsékletkülönbség. Ez vár Szőnyi Ferenc ultratriatlonistára az augusztus 16-án rajtoló indiai La Ultra futóversenyen. A rendezvényt idén hatodik alkalommal rendezik meg, Szőnyi Ferenc szereplésével és az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. támogatásával idén első alkalommal kerül magyar név is a rajtlistára.

Tovább...

Három éve támogatja a Menedzser Útlevelet az EuroFleet Zrt.

2015-07-01

Gyakorlati megközelítésű szakmai előadásokkal, értékes üzleti kapcsolatokkal, egy profi technikával felszerelt exkluzív tárgyalóteremmel és évi kétszázezer forinttal támogatja az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. a győri Széchenyi István Egyetem 2012-ben indított, sikeres Menedzser Útlevél Programját. A program a jó képességű és különösen fogékony hallgatóknak nyújt lehetőséget arra, hogy az egyetemen szerzett szakmai tudás mellett azokat az alapvető kompetenciákat, emberi értékeket is tovább fejleszthessék magukban, amelyeknek köszönhetően igazán vonzó munkaerőnek számítanak a vállalkozások vezető számára.

Tovább...

Hivatalos UNICEF támogató lett az EuroFleet Zrt.

2015-05-20

Félmillió forintos támogatásról írt alá a közelmúltban támogatói szerződést az UNICEF és az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. A dinamikusan fejlődő flottakezelő cég elsősorban a szállítás és az utaztatás terén nyújt támogatást a hátrányos helyzetű gyermekeket segítő, a gyermekjogokat világszerte védő UNICEF magyarországi szervezete számára. A hivatalos UNICEF támogatóvá váló EuroFleet Zrt. folyamato-san figyelemmel kíséri a gyermeksegítő szervezet tevékenységét, így az UNICEF által a nepáli földrengés gyerek áldozatainak megsegítésére indított akcióban is részt vállal.

Tovább...

Drogmentes Maraton az EuroFleet támogatásával

2015-05-11

Több százezer forint értékben kísérőautók biztosításával támogatja az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. az idén tizennegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Drogmentes Magyarországért Maratont. A dinamikusan fejlődő flottakezelő cég évek óta megbízható támogatója az ország legnagyobb drogmeg-előzési kampányának, melynek résztvevői 42 nap futással hívják fel a figyelmet a drogok káros hatásaira, az ország 300 települését érintve rengeteg iskolában tartanak felvilágosító előadást, melynek hatására évek óta nagyon sok fiatal kötelezi el magát a drogmentes élet mellett.

Tovább...

Az EuroFleet biztosítja a Szentkirályi megújult flottáját

2015-04-13

Tizennyolc hófehér Peugeot Bipper gépkocsit adott át a napokban a Szentkirályi Ásványvíz Kft. munkatársainak az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. Kecskeméten a Hovány Carlion Kft. telephelyén. A Szentkirályi 2010 óta hűséges a hatékony és esztétikus Peugeot Bipperekhez és flottakezelő partneréhez, az EuroFleet Zrt-hez, amelytől már másodszor rendelt új flottát. A most átadott járművek 2018-ig járják majd az utakat, és segítenek abban, hogy a Szentkirályi ásványvíz eljusson az ország minden szegletébe.

Tovább...

Csütörtöktől működik az új intelligens kamerahálózat

2015-03-24

A VÉDA Közúti Intelligens Kamerahálózat első rendszerelemei, a változtatható helyű Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pontok megkezdik éles üzemüket, a mérések 2015. március 26-tól már joghatással járnak.

Tovább...