Közlemények

Szőnyi Ferenc embert próbáló futóversenyre készül a Himalájában

2015-07-10

333 kilométeres versenytáv, hatalmas hegycsúcsok, alacsony oxigénszint és 50 Celsius fokos hőmérsékletkülönbség. Ez vár Szőnyi Ferenc ultratriatlonistára az augusztus 16-án rajtoló indiai La Ultra futóversenyen. A rendezvényt idén hatodik alkalommal rendezik meg, Szőnyi Ferenc szereplésével és az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. támogatásával idén első alkalommal kerül magyar név is a rajtlistára.

Tovább...

Három éve támogatja a Menedzser Útlevelet az EuroFleet Zrt.

2015-07-01

Gyakorlati megközelítésű szakmai előadásokkal, értékes üzleti kapcsolatokkal, egy profi technikával felszerelt exkluzív tárgyalóteremmel és évi kétszázezer forinttal támogatja az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. a győri Széchenyi István Egyetem 2012-ben indított, sikeres Menedzser Útlevél Programját. A program a jó képességű és különösen fogékony hallgatóknak nyújt lehetőséget arra, hogy az egyetemen szerzett szakmai tudás mellett azokat az alapvető kompetenciákat, emberi értékeket is tovább fejleszthessék magukban, amelyeknek köszönhetően igazán vonzó munkaerőnek számítanak a vállalkozások vezető számára.

Tovább...

Hivatalos UNICEF támogató lett az EuroFleet Zrt.

2015-05-20

Félmillió forintos támogatásról írt alá a közelmúltban támogatói szerződést az UNICEF és az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. A dinamikusan fejlődő flottakezelő cég elsősorban a szállítás és az utaztatás terén nyújt támogatást a hátrányos helyzetű gyermekeket segítő, a gyermekjogokat világszerte védő UNICEF magyarországi szervezete számára. A hivatalos UNICEF támogatóvá váló EuroFleet Zrt. folyamato-san figyelemmel kíséri a gyermeksegítő szervezet tevékenységét, így az UNICEF által a nepáli földrengés gyerek áldozatainak megsegítésére indított akcióban is részt vállal.

Tovább...

Drogmentes Maraton az EuroFleet támogatásával

2015-05-11

Több százezer forint értékben kísérőautók biztosításával támogatja az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. az idén tizennegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Drogmentes Magyarországért Maratont. A dinamikusan fejlődő flottakezelő cég évek óta megbízható támogatója az ország legnagyobb drogmeg-előzési kampányának, melynek résztvevői 42 nap futással hívják fel a figyelmet a drogok káros hatásaira, az ország 300 települését érintve rengeteg iskolában tartanak felvilágosító előadást, melynek hatására évek óta nagyon sok fiatal kötelezi el magát a drogmentes élet mellett.

Tovább...

Az EuroFleet biztosítja a Szentkirályi megújult flottáját

2015-04-13

Tizennyolc hófehér Peugeot Bipper gépkocsit adott át a napokban a Szentkirályi Ásványvíz Kft. munkatársainak az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. Kecskeméten a Hovány Carlion Kft. telephelyén. A Szentkirályi 2010 óta hűséges a hatékony és esztétikus Peugeot Bipperekhez és flottakezelő partneréhez, az EuroFleet Zrt-hez, amelytől már másodszor rendelt új flottát. A most átadott járművek 2018-ig járják majd az utakat, és segítenek abban, hogy a Szentkirályi ásványvíz eljusson az ország minden szegletébe.

Tovább...

Csütörtöktől működik az új intelligens kamerahálózat

2015-03-24

A VÉDA Közúti Intelligens Kamerahálózat első rendszerelemei, a változtatható helyű Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pontok megkezdik éles üzemüket, a mérések 2015. március 26-tól már joghatással járnak.

Tovább...

Parkolás egyetlen gombnyomással

2015-03-10

Az augusztusban debütált Simple alkalmazás parkolás és e-matrica funkciókkal bővült, segítségével az egész ország területén rendezhető a parkolási díj, valamint vásárolható országos vagy megyei autópálya-matrica.

Tovább...

Az EuroFleet is támogatta az InfoBál megszervezését

2015-03-05

Hagyományteremtő szándékkal idén első alkalommal szervezték meg 2015. február 7-én a magyar infokommunikációs szektor első bálját. A Budapest Marriott Hotelben megrendezett színvonalas InfoBál megszervezését az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. is támogatta.

Tovább...

Évről évre növekszik az EuroFleet Zrt. jövedelmezősége

2015-02-20

Évek óta stabilan növekszik az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. éves árbevétele, nyeresége és jövedelmezősége. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás gazdasági mutatói az iparági átlaghoz képest kimagaslóan jók a magyar flottakezelő szektorban, amely a pénzintézetek megváltozott hitelkihelyezési stratégiája miatt évek óta finanszírozási problémákkal küzd. A társaság vezetőségének komoly erőfeszítéseinek köszönhetően az EuroFleet ezen körülmények között is megfelelő forrásokhoz jutott. Az EuroFleet sikerének titka Csőre Tamás stratégiai igazgató szerint szolgáltatásaik magas minőségében és ügyfélközpontú hozzáállásukban rejlik.

Tovább...

Az EuroFleet Zrt. a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike

2015-01-24

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az EuroFleet Zrt. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Tovább...