Közlemények

Papír vagy tudás?

2013-06-05

Magyarországon a felsőoktatás középpontjában még mindig az elméleti tudás áll. Az egyetemek, főiskolák sajnos nem biztosítják megfelelő módon a gyakorlati tudás megszerzését, amely hiányosság miatt hallgatóik jelentős hátránnyal indulnak a munka világába. Gondolkodott már azon mit tehetünk azért, hogy a diplomások könnyebben el tudjanak helyezkedni és a vállalkozások is hatékonyabban működjenek? Az EuroFleet Zrt. már megtette ez irányban a kezdő lépést, hiszen csatlakozott a Menedzser Útlevél programhoz, amely a tehetséges fiatalokat kompetenciafejlesztés révén készíti fel a gyakorlati életre.

Operatív lízingbe vett személygépkocsikhoz kapcsolódó ÁFA levonások

2013-02-25

A Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közelmúltban a Lízingszövetség rendelkezésére bocsátott két tájékoztatójában pontosította a bérbe, operatív lízingbe vett személygépkocsikhoz kapcsolódó áfa-levonási jog terjedelmét, annak gyakorlási módját.

A válság ellenére is nyereségének növekedéséről számolt be az EuroFleet

2013-02-25

A gazdasági környezet kihívásai ellenére sikeres volt a tavalyi év az EuroFleet számára Az EuroFleet Zrt. a Hovány Cégcsoport flottakezelő vállalata pozitív pénzügyi eredményekről számolt be a 2012-es évet illetően. Csőre Tamás, az EuroFleet Zrt. stratégiai igazgatója a cég bejelentését értékelve elmondta: „Az EuroFleet egy erős, több lábon álló, folyamatosan javuló teljesítményt nyújtó vállalat, amely a gazdasági válság idején is számottevő profitra tett szert és folyamatos növekedést tudott fenntartani. Az elért eredménynövekedés tovább erősítette pénzügyi helyzetünket, így nagyon bizakodó vagyok a tekintetben, hogy 2013-ban is elérjük a forgalom és eredmény terén kitűzött növekedési céljainkat“ – közölte Csőre Tamás.

Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. 5 880 000 forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert

2012-12-20

Vállalati munkakultúra és a cégvezetés folyamatos fejlesztése, illetve a Menedzsment módszertanok nehéz piaci körülmények között című képzéseket valósítja meg uniós támogatással az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt.